top of page
Wie zijn wij

 

 

Cindy Frohn

Mijn naam is Cindy Frohn; ik geniet ervan om samen met mensen geld en andere zaken op de rit te krijgen. Ik heb een HBO sociaal maatschappelijk achtergrond. Mijn werkervaring en achtergrond in de hulpverlening helpen hierbij. Vooral mijn expertise in het maatschappelijk werk met verstandelijke gehandicapten, ouderenzorg en psychiatrie is een mooi gegeven. Dat maakt dat ik met veel verschillende typen mensen en achtergronden kan omgaan. Immers, het is vaak nooit alleen een geldprobleem, het komt vaak samen met andere problemen. Ik heb hier begrip voor en samen gaan we hier wat aan doen. Ik zoek graag de samenwerking op met de persoon, diens begeleiding en diens omgeving.

 

Het mooiste is dat iemand zo kort en zo licht mogelijk ondersteuning krijgt, zodat diegene het na een tijdje weer zelf kan doen. Ik ga uit van de zelfredzaamheid van mensen. Wat kan iemand nog wel zelf, in plaats van wat kan iemand vooral zelf niet.  
Ik werk vanuit contact, samenwerking, vertrouwen en vanuit mens tot mens. Een vertrouwensband en klik zijn hierin erg belangrijk.

 

Ik heb in de praktijk gezien dat er heel veel mensen zijn die geld- en aanverwante problemen hebben. Het is ook een hele klus om dat op orde te hebben. Maar ik heb gemerkt dat, als dat eenmaal op de rit is, het ontzettend veel rust en veiligheid brengt bij iemand. Fijn toch? Dat is ook precies wat ik wil. Ik word er heel blij van als andere mensen weer rust gaan krijgen in hun leven en weer gaan denken in kansen en mogelijkheden in hun leven. Denk maar eens na: waar heb je geen geld voor nodig in je leven? Bijna alles. Dus als dat eenmaal goed loopt, dan gaat de rest meestal vanzelf. Hoe dan ook: Problemen zijn er om opgelost te worden. En dat gaan we dan ook doen; geldzaken op de rit. Hoe leuk is dat?

 

Niet voor iedereen is het zo vanzelfsprekend om de zaken zelf goed te kunnen regelen. Soms hebben mensen hier langdurige hulp voor nodig zoals bewindvoering, curator- of mentorschap. Het gevoel van het samen doen en overleggen blijft voor mij dan nog steeds zeer belangrijk. Voor jou toch ook?

 

Veel mensen weten niet hoe ze hun leven weer op de rit krijgen, maar het kan wel. Wil je weten hoe? Neem dan eens contact met mij op.

 

"Ik werk vanuit contact, samenwerking, vertrouwen en vanuit mens tot mens."

Geert Frohn

Mijn naam is Geert Frohn; ik sta voor betrokkenheid in jouw financiële situatie. Ik heb een HBO bedrijfskundige achtergrond met het accent op informatie en financiën. Mijn werkervaring en achtergrond in de IT-dienstverlening en (top)sportbegeleiding en -coaching helpen hierbij. Voorgaande maakt dat ook ik met veel verschillende typen mensen en achtergronden kan omgaan.

 

Klinkt misschien ingewikkeld, maar het komt erop neer dat ik bij verschillende mensen in hun keuken heb kunnen kijken en ze in het verleden heb mogen helpen aan herstel of verbetering. Niet enkel op financieel vlak maar ook fysiek en mentaal vlak. Rust in je financiën geeft rust in je hoofd en jouw omgeving. Dat is toch precies wat je wil?!

Veel mensen weten niet hoe ze hun leven weer op de rit krijgen, maar het kan wel. Wil je weten hoe? Neem dan eens contact met mij op.

"Rust in je financiën geeft rust in je hoofd en jouw omgeving."

bottom of page